Tartu meeskond võitis kõik neli novembrikuu Eesti-Läti korvpalliliiga kohtumist ja neljast mängus kolmes oli meeskonna resultatiivsemaks just Andrii Voinalovych. Andrii keskmised näitajad novembris olid 21,8 punkti ja 6,5 laupalli, effektiivsusnäitaja 25,5.

Eesti ja Läti meedia, liigas osalevate klubide ning fännide hääletuse tulemusel olid ka järgmised kohad Eesti klubide mängijate päralt. Teiseks tuli Kristjan Kangur (Tallinna Kalev/Audentes), kolmandaks Wesley Van Beck (BC Kalev/Cramo). Esimese lätlasena ja Läti klubi esindajana sai neljanda koha Linards Jaunzems (BK Ventspils).

Paf Eesti Läti Korvpalliliiga jätkub Eestis toimuvate mängudega juba homme kui TalTech/OPTIBET võõrustab Läti Ülikooli (mängu algus 18:30), Tallinna Kalev/Audentesele sõidab külla Keila KK (19:00), Pärnu Sadama vastaseks on eelpool mainitud Tartu Ülikool Maks & Moorits (19:00) ning BC Kalev/Cramo võtab vastu Valmiera (19:30). Lätis mängib Viimsi/Sportland, kes sõidab külla BK Ogrele. Nelja esimest nimetatud mängu näeb Delfi TV-st.