Mängu normaalaeg möödus suuremate võimalusteta ja kumbki pool ei osutunud teisele üleliia ohtlikuks. Maroko suutis korralikult kaitses vastu pidada ning Hispaania otsis oma käike, aga ei suutnud neid leida. Lisaajal oli näha, et Maroko mehed on väsinud, aga nende vaimu see ei murdnud ja peeti vastu - 120 minuti täistiksumise järel mindi lööma penalteid.

11 meetri karistuslöökidega alustas Maroko ja palli taha läks Abdelhamid Sabiri, kes ei eksinud ja tegi seisuks 1:0. Hispaania esimeseks lööjaks oli Pablo Sarabia, kelle löök läks mehe enda poolt vaadatuna alla paremasse nurka - selle aimas ära Maroko väravavaht Yassine Bounou, kes suutis palli tõrjuda.

Maroko saatis teisena enda poolt lööma ühe oma suurima MM-kogemusega mehe Hakim Ziyechi, kes viis marokolased 2:0 juhtima. Selles seisus läks hispaanlaste poolt penaltipunktile Carlos Soler, aga temagi löögi suutis Bounou tõrjuda.

2:0 eduseisus läks Maroko edu kindlustama Badr Benoun, aga seekord jäi see realiseerimata ning Hispaania väravavaht Unai Simon suutis palli oma selja tagant eemal hoida. Hispaania poolt oli nüüd kord Sergio Busquetsi käes, aga ka tema penalti ei jõudnud väravavõrku, vaid Bounou tõrjus selle.

Maroko saatis enda poolt lööma Achraf Hakimi, kes näitas külma närvi ja sahistas ära! Nii pääseski Maroko 3:0 skooriga edasi veerandfinaali, kus minnakse vastamisi Portugali ja Šveitsi kohtumise võitjaga.

Mängu kokkuvõte ka numbriliselt:

Maroko - Hispaania

Kui blogi kohe ei avane, palume oodata, kuni ilmub live blogi asemele nupp „Laadi uuesti“ ja seda vajutada.