Inglastele mitteomaselt Dortmundi Borussisas klubijalgpalli mängiv Jude Bellingham on tõusnud tänavusel MM-il suurimaks noorstaariks. Juba avamängus Iraani vastu skoori teinud Bellingham mängis olulist rolli ja eilses kaheksandikfinaali mängus Senegali vastu, kui tema suurepärase avanemise ja söödu järel avas mänguskoori Jordan Henderson.

Inglismaa noor täht tegi ajalugu juba enne eilset mängu, kui temast sai kõige noorem mängija pärast Michael Owenit, kes inglaste eest MM-i sõelmängudest väljakule jooksnud.

Noormängijale ennustatakse väga helget tulevikku ning juba käivad spekulatsioonid võimalikust klubivahetusest tulevasel suvel. „Bellinghamil on potentsiaali saata korda tegusid, millega keegi veel hakkama pole saanud. Ta on juba praegu vaatamata noorele eale tõusnud maailmameistrivõistluste staariks ning on möödapääsmatu, et ta hakkab suuri tegusid tegema ka Euroopa tippliigades,“ sõnas Jamie Carragher Telegraphile antud usutluses.

Kiidusõnu jätkus Bellinghamile eilse mängu järel ka koondisekaaslasel Phil Fodenil. „Ma ei taha midagi ära sõnuda, sest ta on veel väga noor, aga ta on üks talendikamaid mängijaid kellega ma kunagi koos mänginud olen. Tema mängus puuduvad nõrkused ja arvan, et temast võib saada maailma parim keskväljamees,“ avaldas mängujärgsel pressikonverentsil oma arvamust Foden.

Järgmine võimalus ennast tervele maailmale tõestada avaneb Bellinghamil juba laupäeval, kui Inglismaal seisab ees ülioluline veerandfinaal Prantsusmaaga.