Inglismaa koondis andis Sterlingu puudumisest teada kõigest 90 minutit enne eilset kaheksandikfinaali Senegaliga. Ründaja puudumise põhjuseks olid perekondlikud probleemid.

Meeskonna peatreener Gareth Southgate ei osanud öelda, kas Sterlingut käesoleval MM-il veel mängimas näeb: „Ta läheb hetkel selle asjaga tegelema ja pärast seda peame olukorda jooksvalt vaatama,“ vahendab Daily Mail Southgate'i sõnu.

Hiljem selgus, et Sterling lahkus MMilt ja lendas tagasi Londonisse, sest relvastatud röövlijõuk oli laupäeva õhtul tunginud tema koju. Olukord oli eriti õudne, kuna Sterlingu naine Paige Milian ja nende kaks last olid sissemurdmise ajal kodus.

The Suni andmetel langes kurjategijate saagiks vähemalt 300 000 naela väärtuses väärisasju. „See oli tema naise ja kogu pere jaoks kohutav. Raheem oli sellest kuuldes tõsiselt mures,“ rääkis üks perekonnatuttav ajalehele Sun.

27-aastane Sterling on mänginud MM-il Inglismaa koondises kandvat rolli. Esimeses kahes alagrupikohtumises kuulus ta kindlalt põhikoosseisu ning Iraani vastu sai kirja ka ühe värava ja resultatiivse söödu. Kolmandas mängus, mis enam sisuliselt midagi ei otsustanud, andis Southgate ääreründajale aga puhkust.

Inglismaa võitis eile Senegali 3 : 0 ja kohtub järgnevalt veerandfinaalis Prantsusmaaga.