Volta klubi juht Raimo Nõu: „Küsisin poistelt ja tüdrukutelt filmi järel, kuidas meeldis ning sain positiivse tagasiside. Naljaga pooleks küsisin, kas teeme järgmise laagri Viljandis ja seda kolm nädalat, sain „jaa“ vastuse. Nii et loodetavasti andis see film ikkagi väga hea motivatsiooni. Tõsi, üks laps märkis, et filmi lõpus jäi mulje, justkui Lõvid peale Poomi kuhugi ei jõudnudki, kuigi välisklubidesse jõudsid neist päris mitmed. Seega filmi enda lõpp võinuks olla veidi innustavam.“

Vaata galeriid:

„Lõvide vennaskond“ on tunnine lugu legendaarsetest Lõvidest – poiste jalgpallivõistkonnast, tänu kellele kerkis rahvuslik jalgpall 1980-ndatel fööniksina tuhast.

Meeletud treeningmahud, edukad võistlussõidud ja tänapäeva mõistes absurdsed lood maalivad värvika, südamliku ja inspireeriva pildi noortest meestest, kellest said rahvuskangelased, nende karismaatilisest treenerist Roman Ubakivist ja kõigist teistest, kes sel pikal teekonnal osalesid.

Filmi autoriteks on Kaur Kokk ja Mikk Jürjens, tootjaks Delfi.

Kolmapäeva õhtul leidis Rocca al Mare Rademari poes aset spordiviktoriin, milles võistlesid omavahel filmi „Lõvide vennaskond“ kangelased ja tegijad ning Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi liikmed. Sama viktoriini 15 küsimusega on võimalik nüüd end proovile panna igal huvilisel!