Hispaania kõrgliigas võõrustas Matthias Tassi leivaisa Manresa kodusaalis Joventuti. Mäng oli üsna ühepoolne, sest külalised juhtisid poolajapausiks 48:37 ja võitsid kohtumise 90:68. 208 cm pikkune Eesti koondislane oli platsil ligi 25 minutit, mille jooksul ta ei võitnud ühtegi viset ja noppis kaks lauapalli. Pingilt sekkunud Tassi +/- näitaja -14 oli tiimi üks suuremaid miinuseid.

Sander Raieste ja Maik-Kalev Kotsari koduklubi Baskonia kohtub pühapäeval Murciaga. Üheksast mängust kuus võitnud Baskonia on 18 meeskonna seas kuues, kümnest mängust kaks võidusilma kirja saanud Manresa eelviimane.

Hispaania esiliigas alistas Jaan Puideti tööandja Real Valladolid sel nädalal 77:75 Almansa, Rauno Nurgeri sats Gipuzkoa jäi 75:78 alla Lleidale. Puideti arvele jäi 32 minutiga kolm punkti, neli lauda ja kolm vaheltlõiget, Nurger panustas 29 minuti jooksul nelja punkti, kolme laua ja kahe vaheltlõikega. Üheksa vooru järel on Valladolid tabelis neljas (6-3) ja Gipuzkoa kaheksas (5-4).

Leedu kõrgliigas jäi Lietkabelis põnevusmängus 92:96 alla Vilniuse Wolvesile. Kaotajate üks silmapaistvaim mängija oli taaskord Kristian Kullamäe, kes 28 minuti jooksul tõi 19 punkti (kahesed 5/5, kolmesed 3/7), võttis kaks lauda ja andis kolm korvisöötu. Lietkabelise parimana tõi Gabrielius Maldūnas 20 sanga, võitjaid tassis 22 punktiga Ahmad Caver. Kullamäe meeskond on Leedus võitnud 11st mängust kaheksa, millega nad hoiavad tabelis kolmandat kohta.

Iisraeli kõrgliigas alistas Siim-Sander Vene koduklubi Jeruusalemma Hapoel 77:70 Kiryat Ata. Eelmisel kuul mitmel korral mängivast koosseisust välja jäänud Vene teenis sel korral 17 minutit, mille jooksul ta sopsas kuuest võetud kaugvisket kolm. Lisaks üheksalt punktile panustas ta võitu ühe lauapalli ja ühe vaheltlõikega. Hapoeli parim skoorija oli 16 punkti toonud Levi Randolph, Kiryat Ata ridades säras endine Kalev/Cramo mängija Chavaughn Lewis 19 silmaga. Hooaega kahe kaotusega alustanud Hapoel on võitnud viimased kuus matši, millega nad on tõusnud liigas kolmandale kohale.

Ookeanitaguses NBA G-liigas kaotas Henri Drelli meeskond Windy City Bulls 115:121 Fort Wayne Mad Antsile. Pingilt mängu alustanud Drell sai väljakule 23 minutiks, mille jooksul ta viskas 16 punkti (kahesed 7/4, kolmesed 5/2) ja noppis kuus lauapalli. Kohtumises oli üleplatsimees võitjate Gabe York, kes tõi lausa 40 silma.