Murdmaasuusatajatel oli Lillehammeris kavas 20 kilomeetri klassikalises tehnikas ühisstardist sõidud. Nii naiste kui meeste võistlusel selgus parim tihedas finišiheitluses. Õrnema soo seas oli kõige teravama jalaga rootslanna Frida Karlsson, meeste hulgas said norralased nelikvõidu ja esikoht kuulus Paal Golbergile. Eestlased kõrgesse mängu ei sekkunud. Naiste seas jäi Keidy Kaasiku suurest grupist maha distantsi esimestel kilomeetritel ning meeste konkurentsis püsis Alvar Johannes Alev pundis umbes pool võistlust. Lõpuks sai Kaasiku 42. ning Alev 49. koha.

Kristjan Ilves lendas suurel mäel 133,5 meetri kaugusele, koos tuule-, platvormi- ja stiilipunktidega teenis eestlane 126,2 silma, mis andis 11. koha. Hüppemäel oli parim norralane Jarl Magnus Riiber, kes lendas täpselt 140 meetrit, Ilves pääses rajale temast 1.36 hiljem.

Riiber võttis lõpuks kindla võidu ning edestas finišis kaasmaalast Jens Luraas Öftebrod koguni 47,5 sekundiga. Võimsa viimase ringi teinud Vinzenz Geiger hõivas tugeva lõpuspurdi toel kolmanda koha (+1.02,7), kusjuures sõitu alustas sakslane 14. kohalt (+1.43,0).

Ilves liikus praktiliselt terve sõidu vältel Geigeri pundis, kuid viimase ringi alguses läks eestlasel raskeks ning lõpuks leppis ta 15. kohaga (+1.45,5).

Kontiolahtis olid pühapäeval kavas ka laskesuusatamise jälitussõidud, kuhu pääsesid sprindi 60 parimat. Meeste 12,5 kilomeetri pikkusel distantsil midagi liialt põnevat ei juhtunud, sest esimesena lähte saanud Johannes Thingnes Bö hoidis hoolimata kolmest möödalasust läbi sõidu liidrikohta. Teisena startinud Sturla Holm Lägreid oli teine (2; +19,2) ja Émilien Jacquelin tõusis viiendalt kohalt kolmandaks (2; +47,3).

Ainus starti pääsenud eestlane Rene Zahkna sai 54. koha (4; +5.38,3).

Naiste konkurentsis võttis võidu prantslanna Julia Simon, kes startis 16. kohalt, aga tegutses lasketiirudes eksimatult ning edestas finišis itaallannat Dorothea Wiererit (0; +11,9) ja rootslannat Elvira Öberg'it (1; 21,7).

Susan Külm käis kokku viiel trahviringil ning ületas finišijoone 51. kohal (+5.13,1).

Kui blogi kohe ei avane, palume oodata, kuni ilmub live blogi asemele nupp „Laadi uuesti“ ja seda vajutada.