Brasiilia väljaande Folha de S. Paulo andmetel on Pele keemiaravi nüüdseks peatatud ning ta saab palliatiivset ehk nn. elulõpuravi, mis tähendab sisuliselt seda, et teda ravitakse ainult selliste sümptomite vastu nagu valu ja õhupuudus.

São Paulos asuv Albert Einsteini nimeline haigla, kus 82-aastane Pele hetkel viibib, keeldus väiteid kinnitamast. Viimased ametlikud teated pärinevad reedel avaldatud meditsiinilisest raportist, kus kirjutati, et Peled raviti hingamisteede infektsiooni vastu antibiootikumidega. Tema seisund oli toona stabiilne ning tervis paranemas.

Neljapäeval püüdis Pele fänne ka Instagrami vahendusel rahustada, öeldes, et on haiglas lihtsalt oma igakuisel visiidil:

Aastatel 1956 kuni 1974 Santoses mänginud ning 1975 kuni 1977 New York Cosmose särki kandnud Pele krooniti Brasiilia koondise särgis kolmel korral maailmameistriks (1958., 1962. ja 1970.). Erakordse karjääri jooksul lõi ta rekordilised 1283 väravat. Brasiilia koondise eest on ta löönud 77 väravat, millest enamat pole veel keegi suutnud.