Kohtumise avavärav sündis 35. minutil, kui oma 1000. professionaalses kohtumises sai jala valgeks Lionel Messi. Avapoolaja järel oligi argentiinlaste edu minimaalne, aga teisel poolajal keerasid Austraalia mängijad oma väljakupoolel korraliku käki kokku ja kaotasid palli - selle noppis Argentina ning Julian Alvarez tegi 57. minutil seisuks 2:0.

Kuigi mäng oli justkui Argentina käes, suutis Austraalia 77. minutil ühe tabamuse tagasi lüüa ja seejärel oli neil lühikese aja jooksul mitu head võimalust oma pressingu tulemusena skoorida, aga selleni ei jõutud. Ka üleajaminutitel oli Austraalial üks hea väravašanss, aga seegi jäi realiseerimata.

Nii lõppes kohtumine Argentina 2:1 võiduga ja veerandfinaalis lähevad argentiinlased kokku Hollandiga.

Argentina - Austraalia
MMi tabel

Enne mängu:

Argentina alustas MMi 1:2 kaotusega Saudi Araabiale, kuid seejärel võeti end kokku ja alistati skooridega 2:0 nii Mehhiko kui Poola. See andis neile C-alagrupis kuue punktiga esikoha.

Austraalia pääses alagrupist edasi D-grupi teise kohaga ehk kui esmalt kaotati 1:4 Prantsusmaale, siis seejärel oldi 1:0 parem Tuneesiast ja 1:0 ka Taanist. See andiski tabelisse kuus punkti ja teise koha.

Kui blogi kohe ei avane, palume oodata, kuni ilmub live blogi asemele nupp „Laadi uuesti“ ja seda vajutada.