Norra telekanali kaameramees filmis sel hetkel reporter Caroline Simonseni ja ekspert Petter Northugi, kes naiste sprindivõistlust analüüsisid. Samasse kaadrisse jäi paraku ka poolatar Marcisz, kes vahetas riideid selleks ette nähtud alal, kirjutab Ilta-Sanomat.

22-aastane Poola suusataja oli olukorrast kuuldes suures segaduses. „Kõige parem oleks, kui midagi ette võetaks. See tundub väga ebamugav olukord. See on kindlasti selle organisatsiooni jaoks veelgi piinlikum kui minu jaoks,“ ütles Marcisz Norra Dagbladetile.

TV2 pressiesindaja Jan-Petter Dahl oli juhtunu pärast kurb ja avaldas kahetsust. „Soovime, et seda poleks kunagi otseülekandes näidatud. See kõik juhtus nii kiiresti ja me märkasime seda alles siis, kui oli liiga hilja,“ sõnas ta: „Oleme oma kaamerad paigutanud vastavalt võistluse korraldajate ja rahvusvahelise suusaliidu juhistele. Loodan, et nad õpivad sellest, et see ei korduks tulevikus.“

Juhtunut kommenteeris ka Rootsi suusastaar Frida Karlsson. “Keegi tegi vea. Mitte keegi ei tohiks teid enne starti filmida ega pildistada, kui te rutiinseid asju teete,“ ütles ta Aftonbladetile.