Portugalil oli enne tänast kirjas kaks võitu ja kuus punkti, nii et nende olukord oli Lõuna-Korea vastu minnes üsna rahulik. Mängu skoor avati H-alagrupi viimases voorus juba viiendal minutil, kui Portugal asus juhtima Ricardo Horta väravast. 27. minutil kuvati aga tabloole viigiseis, kui Lõuna-Korea poolt lõi värava Young-Kwon Kim.

Teine poolaeg möödus esialgu justkui uinutavalt ja viigiseisul võeti Portugali poolt 65. minutil puhkama meeskonna superstaar Cristiano Ronaldo. Kui juba tundus, et mäng veereb viigisadamasse, andis Lõuna-Korea omapoolse löögi: kontrarünnaku teeninud korealaste poolt tormas hästi vastaste värava alla kapten Heung-min Son, kes jäi Portugali meeste keskele lõksu, aga andis sellest hoolimata hea söödu Hee-Chan Hwangile, kes tegi seisuks 2:1. Selle skooriga kohtumine lõppeski.

Lõuna-Korea vs Portugal

Paralleelselt toimunud mängus hakkas samuti kohe juhtuma esimesel poolajal, kui 21. minutil oli penaltilöömise võimalus Ghana kaptenil Andre Ayewil. Aafrika meeskonna kurvastuseks suutis Uruguay väravavaht Sergio Rochet palli tõrjuda ja mänguseis jäi endiselt 0:0.

See muutus juba viis minutit hiljem, kui Giorgian De Arrascaeta viis Uruguay juhtima ja tegi 32. minutil seisuks lausa 2:0. Selline skoor oleks Uruguay alagrupist teisena edasi viinud kuni hetkeni, mil Lõuna-Korea läks Portugali vastu juhtima. Kuna rohkem väravaid Ghana - Uruguay matšis ei löödud, läksidki asjad kokkuvõttes nii, et edasi pääsesid Portugal ja Lõuna-Korea, täna võidu teeninud Uruguay pidi aga koju sõitma.

Ghana vs Uruguay

Lõplik tabeliseis:

1. Portugal 6 punkti (väravatevahe 6:4)

2. Lõuna-Korea 4 punkti (väravatevahe 4:4)

3. Uruguay 4 punkti (väravatevahe 2:2)

4. Ghana 3 punkti (väravatevahe 5:7)

Kui blogi kohe ei avane, palume oodata, kuni ilmub live blogi asemele nupp „Laadi uuesti“ ja seda vajutada.