Hooaega kuue järjestikuse võiduga alustanud Arizona sõitis külla Utah'le, kellel oli tabelis varem kirjas kuus võitu ja üks kaotus. Arizonal läks mäng juba varakult käest, sest kümne minuti järel olid nad viiepunktilises kaotusseisus ja riietusruumi sammuti seisult 25 : 42. Kuigi teise poolaja keskel jõudis Wildcats parimal juhul veel kuue silma kaugusele, siis mängu lõpp kuulus taas Utah'le, kes võitis mängu 81 : 66.

Kaotuse üks põhjuseid võib olla seegi, et eelnevates kohtumistes säranud Kerr Kriisal polnud kuigi hea päev. Lausa 36 minutit väljakul rassinud Eesti koondise mängujuht tabas platsilt üheksast viskest vaid ühe, sealjuures eksis ta kõigil viiel võetud kolmesel. Halva viskepäeva korvas ta üheksa korvisööduga. Teine eestlane Henri Veesaar pääses platsile kaheksaks minutiks, mille jooksul ta sai kirja neli punkti (visked väljakult 2/4) ja ühe lauapalli.

Arizona poolel särasid korvialused jõud Oumar Ballo ja Azoulas Tubelis, kes tõid vastavalt 22 ja 20 punkti. Metskassid tulevad taas väljakule uue nädala alguses, kui nad võõrustavad võiduta jätkavat California Golden Bearsi.