Saatesse on võimalik saata ka oma küsimusi. Parima küsimuse esitajale on välja pandud auhinnad. Nutikaid mõistatusi ootab meiliaadress kovakarbes@delfi.ee. Olgu ette ära öeldud, et järgmine saade läheb eetrisse jalgpalli MM-i viimasel nädalal, mistõttu tuleb ka saade rohkem jalgpalliteemaline.

Eelmises „Kõva kärbes“ viktoriinis osalesid tuntud Eesti võitlussportlased. Kevin Renno esitatud küsimusele tuli palju õigeid vastuseid, mille seast tõmbas loosiratas välja Kuldar Tamtiku.

Väärt auhind, kirjastuse Tänapäev poolt välja pandud Arvydas Sabonise raamatu võitis tubli spordimees Tarmo Lillsoo, kelle küsimus pani saates osalejad korralikult higistama.

Võitjaga võetakse ühendust. Palju õnne!

Uue küsimuse esitab värske saate lõpus Siim Raudla. Vastused palume saata samuti meilile kovakarbes@delfi.ee.

Oluliselt kärmemalt, lausa välkkiirusel tuli kossumeestelt vastus küsimusele, mis kõlas järgmiselt: „Nimetage see perekonnanimi, mis ühendab järgmiseid inimesi: Ants oli 1986.-1993. aastani Eesti Võrkpalliföderatsiooni president ning 1990.-1991. aastani Eesti kaubandusminister. Sama perekonnanime kannab jäähokimängija ja kohtunik Harri, sõudjatest vennad Jaan ja Joosep ning korvpallur ja Tiit Soku üks treeneritest. Samanimeline riik pole olümpiamängudelt võitnud ühtegi medalit.“

Kas sina oleksid vastust teadnud?

Vasakult: Gregor Arbet, Indrek Kajupank, Siim Raudla ja saatejuht Kristjan Jääts.