Möödunud nädalavahetusel karikavõistluste poolfinaalis Põlva Serviti alistanud ning hõbedale tulnud lääne-virulaste hea hoog jätkus ning pealinlaste vastu võeti kindel võit 35:21.

Eile oli meistriliigas olnud must päev koduseinte toele lootvatele tiimidele. Mistra vandus Arukülas alla Põlva Servitile ning HC Kehra/Horizon Pulp&Paper pidi Viljandi HC paremust tunnistama. Täna aga alustas Tapa kodupubliku trummide toel võimsalt ja juba 10. minutil lõpetas Ihor Berezhnyi rünnaku ilusa vintviskega ning viis nad 8:3 ette, mille järel oli vastaste peatreener Risto Lepp sunnitud aja maha võtma.

Selle järel küll mäng võrdsustus, kuid HC Tallinn siiski vahet vähendada ei suutnud. Külalised olid taas tulnud mängule vaid üheksa palluriga ja poolajaks olid N.R Energy mehed vahe suutnud taas kaheksa värava peale viia.

Teise perioodi alguses mäng enam põnevamaks ei läinud ja SK Tapa vaid kasvatas vahet. 41. minutil tegi Endrik Jaanis seisuks 24:12 ning kümme minutit hiljem tõi resultatiivset mängu näidanud Ilja Kosmirak tabloole numbrid 30:17. HC Tallinna Volodymyr Shcherban teenis veel mõned hetked enne lõppu punase kaardi ja N.R Energy jättis kindla 35:21 võiduga punktid koju. SK Tapa eest viskasid Ilja Kosmirak kaheksa ja Endrik Jaanis neli väravat. HC Tallinna poolel tabas Danil Gumianov üheksal korral.

„Täna sujus meil mäng esimestest minutitest väga hästi. Saime palju lihtsaid väravaid, mille pealt oli lihtne oma mäng käima saada. Positiivne oli see, et kõik said mänguaega ning skoorijate nimekiri oli täna väga lai isegi. Ootasime täna kergemat mängu, et tulevastes tasavägisemates mängudes enesekindlamad olla ja üksteise peale rohkem loota,“ olid SK Tapa palluri Ilja Kosmiraki esimesed emotsioonid pärast kohtumist.

Meistriliiga jätkub 7. detsembril, kui lähevad vastamisi Viljandi HC - HC Tallinn ja Mistra - SK Tapa/N-R Energy.