Enne tänast oli end raskesse seisu pannud FIFA jooksva edetabeli teise asetusega meeskond Belgia, kes esimeses voorus alistas küll 1:0 Kanada, aga kaotas teises voorus 0:2 Marokole. Nii vajati täna Horvaatiaga mängides hädasti võidupunkte. Üsna kinnises mängus oldi väravaolukordadele lähedal teisel poolajal, kui vigastustest taastuval Romelu Lukalul oli mitu head olukorda, aga palli ei suutnud ta siiski horvaatide puuri toimetada. Nii lõppes kohtumine 0:0 viigiga, mis tähendas, et alagrupis kolm punkti teeninud Belgial tuli leppida kolmanda kohaga ja seega jäi uks kaheksandikfinaalidesse suletuks.

Horvaatia - Belgia mängu statistika

Samal ajal toimunud teises kohtumises näitas kohe alguses head hoogu Maroko, kes asus mängu juba neljandal minutil Hakim Ziyechi tabamusest juhtima. Alagrupi liidriks kerkinud marokolased läksid sama hea hooga edasi ja 23. minutil viis Youssef En-Nesyri oma koondise 2:0 ette. Enne avavaatuse lõppu pidid marokolased oma puurist välja korjama aga ühe omavärava ja nii oli poolajaks seis nende poolt vaadatuna 2:1. Teisel poolajal enam väravaid ei sündinud ja nii pääses Maroko võiduga alagrupi liidriks ja kindlustas koha kaheksandikfinaalides.

Kanada - Maroko mängu kokkuvõte

F-alagrupi lõppseis:

1. Maroko 7 punkti

2. Horvaatia 5 punkti

3. Belgia 4 punkti

4. Kanada 0 punkti

Maroko ning Horvaatia vastased kaheksandikfinaalides on veel lahtised, sest need selguvad täna õhtul, kui peetakse viimased mängud E-alagrupis.

Kui blogi kohe ei avane, palume oodata, kuni ilmub live blogi asemele nupp „Laadi uuesti“ ja seda vajutada