Mart Poom (120 koondisemängu aastail 1992–2009)

Mardi elulooraamatut lugenud teavad, kuidas tal see asi käis: trenn, trenn, vigastus, trenn, mäng, vigastus, trenn, trenn, vigastus. Kui ta oli 12-aastane, siis poleks keegi öelnud, et sellise keha peale saab ehitada sellise mehe. Ta on töökuse ideaalne näide. Roman Ubakivi süstis temasse, et kuhugi jõudmiseks peab trenni lõhkuma ja vaeva nägema. Ma ei usu, et keegi teeb Eestis praegu nii palju trenni. Kahjuks ei võta noored seda omaks, et kuhugi viib ainult ropp töö. Mardiga oli muidugi pikalt see mure, et ta oli vaikus ise. Huulilt ei tulnud ühtegi sõna. Ubakivi heitis Mardile ette, et väravavaht näeb tervet väljakut ning ta peab suu lahti tegema ja tagant juhendama. Kuigi Mart polnud selline isiksus, siis hiljem ta suutis seda.

Toomas Krõm iseloomustas LP-le veel Martin Reimi, Risto Kallastet, Toomas Kallastet, Lembit Rajalat, Indro Olumetsa, Meelis Lindmaad, Marko Kristalit, Arvo Kraami ja lõpuks ka ennast.

Filmi „Lõvide vennaskond“ esilinastus oli PÖFF-i spordifilmide programmis. Hetkel jookseb film kinos Artis. Osta pilet siit!