Avalikkuse jaoks ootamatult astus tagasi kogu klubi juhtkond. Ameti pani maha president Andrea Agnelli ja tagasi astus ka asepresident Pavel Nedved.

Itaalia meedia teatel tegi Juventuse juhtkond vastava otsuse, kuna klubi on uurimise all seoses turu manipuleerimise ja raamatupidamises valeandmete esitamisega. Juventuse finantsaruanded on olnud viimasel ajal Itaalia prokuratuuri ja Itaalia turujärelevalveasutuse Consobi luubi all.

Lisaks Agnellile ja Nedvedile astusid tagasi ka juhtkonda kuulunud Laurence Debroux, Massimo Della Ragione, Katryn Fink, Daniela Marilungo, Francesco Roncaglio, Giorgio Tacchia ja Suzanne Keywood. Klubi tegevjuhina ametis olnud Arrivabene jääb kuni uue juhatusse ametisse asumiseni siiski oma kohuseid täitma.

„Praegu oli õige aeg kogu juhtkonnaga tagasi astuda. Saame anda võimaluse uuele juhtkonnale puhtalt lehelt alustada,“ sõnas Agnelli.

Itaalia kõrgliigas hoiab Juventus praegu 31 punktiga neljandat kohta. Tabeliliider on Napoli 41 punktiga.

Aastatel 2012. kuni 2020. kohalikku klubijalgpalli valitsenud ja antud perioodil üheksa meistritiitlit järjest võitnud Juventus on saanud kõvasti pihta ka börsil. Kolm aastat tagasi oli klubi aktsia väärtuseks 1.48, kuid nüüd kõigest 0.28.