Argentina meeskond võitis laupäeval Mehhikot 2:0. Jalgpalli MMi avavoorus Saudi Araabialt üllatuskaotuse saanud argentinlased panid tähtsa võidu järel riietusruumis peo püsti. Kuigi peamiselt tegeldi laulmise ja tantsimisega, ajas üks pisidetail videoklipis mehhiklased vihale. Nimelt oli Lionel Messi Mehhiko mängijalt saadud särgi maha visanud (vaata alltoodud videot).

Eriti kurjaks sai selle peale poksija Alvarez, kes arvas, et Messi kasutas võidujoovastuses Mehhiko särki põrandalapina. „Kas sa nägid Messit meie särgi ja lipuga põrandat pesemas? Ta peaks palvetama Jumala poole, et ma teda ei leiaks!“ teatas Canelo oma Twitteri kontol.

Mitmed huvilised üritasid Mehhiko poksijat rahustada ja juhtisid tähelepanu asjaolule, et Messi võtab sellel hetkel jalanõusid jalast ega astu särgile. Canelo arvamust see aga ei muutnud. Ta vastas: „Alates hetkest, kui Mehhiko särk on põrandal, on see juba solvang.“

32-aastane Canelo on maailma üks paremaid tegevpoksijaid. Guadalajarast pärit võitleja on võitnud meistrivöö koguni neljas erinevas kaalukategoorias.

Vaata Argentina koondise võidupidu: