Kataris koos koondisega MM-il viibiva Messi praegune kontraht Prantsusmaa hiiu Pariisi Saint-Germainiga lõpeb 2023. aasta suvel. Nii on taas üleval spekulatsioonid jalgpalliässa tuleviku osas.

Viimasel ajal on üha jõulisemalt räägitud, et Messi karjäär võib jätkuda hoopis USA-s Miami Interis, mida veab Inglismaa jalgpallilegend David Beckham. Jalgpallimaailma telgitagustega hästi kursis oleva ajakirjaniku Fabrizio Romano teatel töötab Miami klubi Messi palkamise nimel. Samuti valmistab uut pakkumist ette praegune koduklubi PSG. Messi ise keskendub Romano teatel hetkel ainult jalgpalli MM-ile ning enne uut aastat tuleviku osas ühtegi otsust ei tee.

Mängumehe esindaja Marcelo Mendez lükkas CNN-ile antud intervjuus ümber Briti meedias levima hakanud spekulatsioonid, mille kohaselt on Messi ja Inter praktiliselt juba kokkuleppele jõudnud. „Need on valeuudised,“ teatas Mendez. „Pole käimas läbirääkimisi teemal, et Lionel võiks järgmisel hooajal Miamiga liituda.“

Messi ja Argentina võitlevad Katari MM-i C-alagrupis edasipääsu nimel. Kahe vooru järel on liider Poola nelja punktiga, Argentinal ja Saudi Araabial on kolm silma, Mehhiko on ühe punkti peal. Kolmapäeval lähevad omavahel vastamisi Poola - Argentina ja Saudi Araabia - Mehhiko.