Pärnu ja Tartu vahelise veerandfinaali avamängu olid võitnud tartlased 91:84 ehk korduskohtumisele mindi seitsmepunktilises eduseisus.

Pärnus peetud otsustavas mängus haaras Tartu Ülikool kohe juhtohjad, võites avaveerandi 28:14 ja juhtides poolajavileks juba 43:25. Kolmanda perioodi lõpuks suutsid pärnakad vahe vähendada 13-le punktile (39:52). Neljandal veerandajal näitas kodumeeskond kõige rohkem hambaid ja jõudis mõni minutit enne mängu lõppu Robert Valge kaugviske järel kolme punkti kaugusele (61:64). Andrii Voinalovychi korv, kaks vabaviset Jalan McCloudilt ja kauge kahene Leemet Böcklerilt kallutasid aga mängu ja seega kogu seeria kindlalt Tartu kasuks. Külalised võitsid 70:63 ja jõudsid poolfinaali.

McCloud kogus Tartu parimana 13 punkti ja neli lauapalli. Böckler oli 11 punkti ja üheksa sööduga lähedal kaksikduublile. Samuti 11 punkti peale jäid Voinalovych ja Rosenthal.

Pärnu meeskonnas - tabasid mängust viskeid vaid 37%-ga - oli parim Robert Valge 17 punkti ja nelja korvisööduga. Mihkel Kirves lisas 12 punkti ja viis lauapalli.

Tartu Ülikool läheb poolfinaalis vastamisi BC Kalev/Cramoga. Lisaks Cramole on koht nelja parema seas olemas TalTech/Optibetil.

Nende vastane selgub paarist Viimsi/Sportland - Tallinna Kalev/Audentes. Avamängu võitis Viimsi 93:74. Korduskohtumine toimub eeloleval kolmapäeval Viimsi Forus Spordikeskuses.