„Ma ei arvanud, et karjäär on läbi, aga see liikus sel hetkel nii loogiliselt üles. Mul oli väga kahju. Korraks tundsin, et maailm kukkus kokku,“ kirjeldas ta oma esimesi emotsioone aasta alguses saadud vigastuse järel, mis ta hooaja enneaegselt lõpetas.

Mõned nädalad tagasi tehtud debüüt Arsenali põhivõistkonna eest oli Heina sõnul oodatud ning ta sai sellest teada pilatese trennis, mis toimus päev enne mängu Brightoniga. Tema hinnangul on Suurbritannia meedia väga karm ning pärast debüütmängu (ja üldiselt) ta seda ei lugenud: „100-st kommentaarist võib olla 99 positiivset, aga siis jõuad selle ühe negatiivseni ja see rikub su tuju ära.“

Arsenali tugeva hooaja alguse saladus peitub eestlase sõnul tugevas ja sõbralikus kollektiivis ning see juhtus vaid tänu usaldusele, mis anti peatreenerile juhtkonna poolt. „Mikel Arteta kiiks seisneb tema pühendumises tööle. Siinkohal annab teda võrrelda Mart Poomiga,“ kirjeldas Hein Arsenali peatreenerit.

Täispikkuses intervjuud, milles tuleb juttu lisaks mainitule ka Eesti jalgpallurite psühholoogilisest nõrkusest, MM-i mängude vaatamisest ning Meistrite Liiga favoriitidest, on võimalik vaadata SIIT.