Esimene veerandaeg lõppes 25:25 seisul, kuid seejärel tegid külalised väikese vahe sisse ning poolajale mindi Viimsi 47:43 juhtimisel. Otsustava perioodi alguseks oli vahe kasvanud kuuele punktile, kuid neljanda veerandaja alguses võttis Tarvas järele ning pääses omakorda ise punktiga juhtima. Viimastel minutitel näitasid aga täpsemat viskekätt Viimsi pallurid, kes võtsid 80:77 võidu.

Võitjate resultatiivseimad olid Karl-Johan Lips 17 ja Devin Harris 15 punktiga. Harris sai kirja ka kaheksa lauapalli ja seitse korvisöötu. Malik Antonyo Toppin lisas 14 ja Aleksander Oliver Hint 12 silma. Tarva poolelt kogus Volodõmõr Ševtšenko 21 punkti ja üheksa lauapalli.

Nii Tarvas kui Viimsi on pidanud liigas kümme kohtumist. Hooaega kaheksa kaotusega alustanud Tarvas sai esimese silma pähe möödunud nädalal, kui nad alistasid Rakvere spordihallis 96:90 Liepaja. Viimsi hoiab seitsme võidu ja kolme kaotusega kuuendat kohta.

Siim-Markus Posti mõtted:

Enne kohtumist:

Nii Tarvas kui Viimsi on pidanud liigas üheksa kohtumist. Hooaega kaheksa kaotusega alustanud Tarvas sai esimese silma pähe möödunud nädalal, kui nad alistasid Rakvere spordihallis 96:90 Liepaja. Viimsi hoiab aga kuue võidu ja kolme kaotusega liigas kuuendat kohta, nemadki seljatas möödunud nädalal kodusaalis 82:67 Liepaja.

Viimsi/Sportlandi treener Kristjan Evart pööras tähelepanu sellele, et Tarvas võitis möödunud nädalal Kaamos karikasarja raames kodusaalis ka TalTech/Optibeti. „Kindlasti on nende enesekindlus tõusnud ja tulevad hea fooni pealt mängule. Põhiline fookus on ikka kaitsel ja kõige olulisem hakkama saada paari nende suurima rünnakuliidriga,“ lausus ta.