Avaveerandaja nelja punktiga võitnud Läti tippklubi tegi suurema vahe sisse teisel veerandajal, mille järel haarati 41:25 eduseis. Kolmandal perioodil tuli TalTech mängu uuesti tagasi ning kolmas veerand lõpetati 49:52 seisul. Viimase veerandaja keskpaigas sai võõrustajatel aga ramm otsa ning VEF võttis lõpuks kindla 73:60 võidu.

TalTechi resultatiivseimad olid Toomas Raadik 14 ja Marcanvis Lamar Hymon 10 punktiga. VEF-i poolelt viskas Kristers Zoriks 15 silma.

Gregor Ilvese mõtted:

Enne kohtumist:

TalTech alustas hooaega viie järjestikuse kaotusega, kuid seejärel on viimasest kolmest mängust võetud kaks võitu. Viimati oldi 85:62 paremad Keilast. Tabelis annab see 16 meeskonna konkurentsis 13. koha.

Läti esiklubi VEF on võitnud kuus ja kaotanud kolm kohtumist ning hoiab tabelis viiendat positsiooni.

TalTechi peatreeneri Alar Varraku mõtted enne kohtumist VEF-iga:

„ VEFi koosseis on ka sellel hooajal tugev, igal positsioonil on väga hea klassiga mängijad. Eriti hakkab silma nende võimas eesliin, kus neil on kasutada 213 cm pikkune Brooks ja 211 cm pikkune Gromovs. Läheme neile kõva lahingut andma, aga halb lugu on see, et Poolast tagasi tulles haigestus mitu mängijat. Mis koosseisuga neile vastu läheme, selgub alles enne mängu algust.“