Baskonia püsis mängus kuni viimase veerandaja alguseni, mil Barcelona tegi 78:78 seisul otsustava 12:2 vahespurdi ning võttis lõpuks suhteliselt kindla 86:84 võidu.

Barcelona resultatiivseim oli Jan Vesely 18 punktiga. Cory Higgins lisas 17 ja Oscar Da Silva 11 silma. Baskonia parimana viskas Markus Howard 25 silma. Pierria Henry ja Matt Costello viskasid mõlemad 13 punkti.

Maik-Kalev Kotsar langes kolmandal veerandajal viie veaga mängust välja. Enne seda teenis ta mänguaega 12 minutit, mille jooksul kogus kaks punkti, kolm lauapalli ja kaks korvisöötu. Sander Raieste viibis väljakul kuus minutit ning sai kirja kaks lauapalli ja ühe vaheltlõike.

Kui otseblogi kohe ei avane, siis palume oodata või lehekülge uuendada.

Enne kohtumist:

Baskonia pani mõned päevad tagasi punkti kolmemängulisele kaotsteseeriale, kui Euroliiga raames alistati koduväljakul Kaunase Žalgiris 93:73.

Samal ajal pole aga ka Barcelona viimasel ajal just kõige paremat minekut näidanud, sest vahepeal tunnistati nii Istanbuli Anadolu Efesi kui ka Badalona Joventuti paremust, enne kui teisipäeval alistati Belgradi Partizan 79:68.

Euroliiga tabelis hoiab Baskonia viie võidu ja nelja kaotusega kuuendat positsiooni, Barcelona on kuue võidu ja kolme kaotusega neljandal tabelireal.