Wales – Iraan 0:2

Mõlemal meeskonnal oli mängu eel võidukohustus. Selle arvelt oleks eriti Walesi poolt oodanud tugevat mängu algust, nagu nad näitasid USA vastu teise poolaja alguses.

Mängukäik osutus vastupidiseks. Tundus, et Iraan üllatas Walesi ja lõi nad rivist välja. Terve kohtumise vältel oli tajuda Walesi närvilisust, mistõttu ei saanud nad korralikult oma mängu käima. Walesi poolt täielik põrumine.

See, kuidas Iraan mängule peale tuli, oli aga imetlusväärne. Esimest mängu Inglismaaga võib selle põhjal nimetada tööõnnetuseks, täna nad näitasid, et neis on nii sisu kui kvaliteeti.

Grupist edasisaamisega läheb nüüd väga huvitavaks. Iraanil on väravate vahe kesine, mis tähendab, et USA vastu ei pruugi viigist piisata. Wales on samuti keerulises olukorras, nad peavad võitma Inglismaad. Olenemata tänasest Inglismaa-USA tulemusest, läheb viimases alagrupivoorus väga põnevaks.

Eks näha ole, kas Inglismaa saab vastu Prantsusmaale ja Brasiiliale, kes on seni kõige kõvemad avaldused teinud. Just eriti Brasiilia meeste kiirus ja tehnilisus jätsid kõige parema mulje.