Esimeses mängus 6:2 Iraani alistanud inglased alustasid ka alagrupi teist matši paremini ning avapoolaja esimene pool kuulus neile. Kuid parimaks jäi Harry Kane’i löök seitsmelt meetrilt, millele sukeldus ette USA kaitsja Walker Zimmerman.

Avapoolaja teises pooles muutusid inglased aina passiivsemaks. 26. minutil lõi kuuelt meetrilt üle USA poolkaitsja Weston McKennie, seitsme minuti pärast raksatas latti Christian Pulisici pomm. Kuigi väravavõimalusi oli veel mõlemal koondisel, siis riietusruumi jalutati seisult 0:0.

Puhkepausi järel käis initsiatiiv käest kätte, sest poolaega alustas teravamalt USA ja vahetusmeestega sai mängu enda kätte Inglismaa. Kuid surmkindlaid väravavõimalusi ei suutnud luua kumbki koondis ning meeskonnad leppisid väravateta viiki.

Kahe vooru järel on B-alagrupis kõik lahtine, sest Inglismaal on neli, Iraanil kolm, USA-l kaks ja Walesil üks punkt. Viimases voorus tulevad maiuspalad, sest omavahel kohtuvad Inglismaa - Wales ja Iraan - USA.

Blogi (Kui blogi kohe ei avane, siis palume oodata või lehekülge värskendada):

Enne mängu:

Inglismaa andis avavoorus tormihoiatuse, sest Iraani vastu mindi puhkama 3:0 eduseisus – väravaid said kirja 19-aastane Jude Bellingham, temast kaks aastat vanem Bukayo Saka ja inglaste mõistes 27-aastane „vanameister“ Raheem Sterling. Teisel poolajal said ka iraanlased jala valgeks, ent taas skoorinud Saka ning Marcus Rashfordi ja Jack Grealishi tabamustest võttis vuti sünnimaa kindla 6:2 võidu.

Ka USA avamängu esimene poolaeg oli lubav, sest jänkid surusid Walesi oma väljakupoolele ning läksid Timothy Weah 36. minuti väravast puhkama 1:0 eduseisus. Taas murule naastes lasi USA siiski kõmrid paremini mängu ja vastased said Gareth Bale'i penaltist kätte 1:1 viigi.