Saate peateemadeks mõistagi treeneritega seotud uudised.

Kõigepealt peatreeneri vangerdus Pärnus ning lisaks Martin Müürsepa kivi alt üles leidmine. Paika saanud tandem Kullamäe-Müürsepp on koostööd teinud varemgi ja mitte ainult treeneritena.

Mida arvata Eesti koondise peatreeneri Jukka Toijala lepingu pikendamisest 2026. aastani? Viimase aasta ametlike mängude võiduprotsent on Eesti koondisel olnud lahja, kõigest 25 protsenti. Kas peatreeneri ametis maksavad võidud või midagi muud? Kas spordis kehtib ütlus, et head lapsed kasvavad vitsata või peab peatreener mängijatega teatud momentidel olema vanakuri ise?

Saates lahatakse PAF Eesti-Läti liiga sündmusi, kus Eesti klubidest on hetkel play-offi kursil Kalev/Cramo, Tartu Ülikool/Maks&Moorits, Viimsi/Sportland ning Rapla Avis Utilitas. Mitmed klubid on täiendanud ridu.

Euroliigas on arutluse all Baskonia tegemised ning karmi käega Duško Ivanovici asumine Belgradi Crvena Zvezda peatreeneri toolile. Tähelepanu saavad ka NBA ja NBA tütarliiga G-League, mõistagi seonduvalt Henri Drelliga.

Seekord loosisime saates välja koguni kaks auhinda.

Peatoetaja PAF-i auhinna võitis Margus Tepaskent. Palju õnne, võitjaga võetakse ühendust. Eelmisel korral küsisime: „Mitu võitu saab Eesti rahvusmeeskond MM-valiksarja aknas?“ Õigeks vastuseks osutus 0 võitu. Pihta läinud vastuseid laekus 23.

Juba oktoobri alguses viskasime õhku küsimuse: „Kumb Eesti klubidest jõuab eurosarjas kaugemale, kas BC Kalev/Cramo või Pärnu sadam?“ Tänaseks on teemaga klaar, kuna Cramol on turniiritabelis 4 võitu, milleni Pärnu meeskonnal enam võimalik jõuda pole.

Õigeid vastuseid laekus 44, fortuuna tahtel võitis FIBA Meistrite liiga ametliku mängupalli Taavi Markson. Palju õnne, võitjaga võetakse ühendust.

Seekordne PAF-i auhinnamängu küsimus on ajendatud Ukraina toetuseks korraldatud heategevuslikust korvpallimängust, millega kogutud summa läheb Kiievi Avangardi korvpallihalli taastamiseks.

Ürituse Ukraina poolseks eestvedajaks oli kahekordne NBA meister Slava Medvedenko, kes tuli Los Angeles Lakersiga kahel korral, 2001 ja 2002 NBA meistriks. Küsime: „Mis klubi vastu oli Lakers 2002. aasta kevadel, läänekonverentsi finaalis püstihädas? Play-off seeria läks otsustava seitsmenda mängu peale.“

Lööge kaasa, pange vastused teele, kirjapaunaks ikka pihtaspohjas@delfi.ee.

1x
00:00