Alustuseks mainin seda, et kuna kõiki MTÜsid üksipulgi läbi ei käinud, siis mõni spordiga seotud asutus võis jääda kahe silma vahele. Vabandan, kui nii juhtus.

17. 7500 eurot
Mittetulundusühing Kalevi Jalgrattakool (esitaja EKRE)
Mis on Kalevi Jalgrattakool? Ise nad ütlevad kodulehel, et Eesti parim jalgrattaklubi. Kui nii on kirjas, siis usun, sest internet ei valeta. Fikseerin selle, et panin summa piiri 7500 euro peale, et üks EKRE sporditoetus mahuks ka sisse. Enamasti läksid neil suuremad summad (arusaadavalt) religiooniga seotud organisatsioonidele.

13.-16. 8000 eurot
Maardu Purjespordikool (esitaja Keskerakond)
Mis on Maardu Purjespordikool? Nimi ütleb kõik ära! Inforegistri väitel on nende ametlik e-mail demineerija@gmail.com. Muigasin.

Eesti poksiliit (esitaja Keskerakond)
Mis on Eesti poksiliit? Alaliit, mille juht on Kalle Klandorf. Sellega on kõik öeldud.

MTÜ Viru Bull (esitaja Sotsiaaldemokraatlik erakond)
Mis on Viru Bull? BC Tarva juriidiline keha. Kuna ma olen korvpallifänn ja Lääne-Virumaa esiklubi ikaldab, siis kiidan rahakasutuse heaks.

MTÜ Spordiklubi MVG (esitaja Isamaa)
Mis on Spordiklubi MVG? Ausalt öeldes kiire Googeldamisega sain aru, et mingi Mustveel toimuv asi. Võimalik, et see on lühend Mustvee Vene Gümnaasiumist, aga pead ei anna, sest infot oli väga keeruline leida.

12. 9000 eurot
Põltsamaa spordiliit (esitaja Isamaa)

Mis on Põltsamaa spordiliit? Eeldan, et Põltsamaa sporti edendav ühendus.

7.-11. 10 000 eurot
Klubi Cycling Tartu MTÜ (esitaja Ants Laaneots, Reformierakond)

Mis on Cycling Tartu MTÜ? Eesti parima jalgratta profiklubi juriidiline keha, teate küll, see mida veavad Rene Mandri, Jaan Kirsipuu ja teised.

MTÜ korvpalliklubi Tallinn (esitaja Keskerakond)
Mis on korvpalliklubi Tallinn? Kuna kodulehte ega midagi pole, siis oli keeruline aru saada, aga eeldatavasti see Õismäel korvpallivärki arendav klubi. Vist. Miks nemad? Klubi vedaja Jevgeni Gurjanov on Keskerakonnas kandideerinud Haabersti ringkonnas.

Jõhvi Jalgpalliklubi FC Phoenix MTÜ (esitaja Martin Repinski, Keskerakond)
Kergejõustikuklubi Kalev-Sillamäe (esitaja Isamaa)

Mis nad on? Üks ajab Ida-Virumaal jalgpalliasja, teine kergejõustikuasja.

Audentese spordiklubi (esitaja Sotsiaaldemokraatlik erakond)
Mis on Audentes? No seda võiks küll niisamagi teada.

6. 15 000 eurot
Eesti Taekwondo Liit (esitaja Keskerakond)

Mis on Taekwondo Liit? See liit, mida juhib Mihhail Kõlvart. Eks see on väike paratamatus, et kui riik või Tallinn külvavad spordile raha, siis kuskil eesrinnas on taekwondo.

5. 18 000 eurot
Tänavaspordi Assotsiatsioon (esitaja Keskerakond)

Mis on Tänavaspordi Assotsiatsioon? Eeldatavasti Eesti tänavasportlasi ühendav liit. Miks eeldatavasti? Kui ma vaatasin ikka õigest kohast, siis koduleht ei toimi, Facebookis on viimane postitus kahe aasta tagant ja asi näib üldiselt olevat surnud. Liitu juhib Juri Andrejev, kes on... jep... kandideerinud Keskerakonna ridades Lasnamäel. Loodetavasti rahasüst aitab siis kodulehe ja sotsiaalmeedia taas tööle panna! (Kui ajasin mingi vale tänavaspordiliiduga sassi, siis vabadan!)

4. 20 000 eurot
Spordiklubi Airpark (esitaja Isamaa)

Mis on spordiklubi Airpark? Spot of Tallinn ehk suurim elamusspordikeskus Baltikumis.

3. 21 000 eurot
MTÜ Eesti olümpiakomitee (esitaja Valdo Randpere, Reformierakond)

Mis on Eesti olümpiakomitee? Ei vaja täpsustust.

2. 23 000 eurot
MTÜ jalgpalliklubi FC Alliance (esitaja Keskerakond)

Mis on jalgpalliklubi FC Alliance? See Ida-Virumaa meeskond, mis saab igal aastal kümme kuni paarkümmend tuhat eurot katuserahasid. Sai ka sel aastal. Lõppenud hooajal sai võistkond esiliigas kaheksanda koha.

1. 25 000 eurot
Tallinna Võrkpalliklubi (esitaja Keskerakond)

Mis on Tallinna Võrkpalliklubi? Avalikkus teab neid vist rohkem Selveri võrkpalliklubina. Kuna mul tütar käib ka seal trennis, siis kiidan selle rahakasutuse heaks. Võinuks rohkemgi anda!