Alati võib nokkida, et ka kaotatud Eesti-Läti liiga matšid Liepaja ja Viimsi/Sportlandi vastu on tähtsad. Hooaja esimese poole kulgu muudavad siiski kõige enam euromängud ja võistkonna tasemest annavad parima aimduse need Eesti-Läti liiga kohtumised, kus vastamisi minnakse eeldatavate favoriitidega. Kalev/Cramo on võitnud nii Riia VEF-i kui ka Prometeid ja seda muljetavaldava mängupildiga.

Kolmapäeval pandi eurosarjas teist korda selili Kiievi Budivelnik, mõlemal puhuloli Kalev/Cramo edu üheksa punkti. Alagruppide selgumise järel märkis Kalevi peatreener Heiko Rannula, et Budivelniku koosseis on piisavalt tugev, et mängida FIBA Meistrite liigas või EuroCupis.

Eelarve vähenemise tõttu ei saanud Kalev/Cramo endale nimekaid pallureid palgata ja seega loodeti eurosarjas esialgu lihtsalt konkurentsis püsida. Viimase vooru eel ollakse seisus, kus alagrupist pääsetakse edasi isegi juhul, kui kodusaalis kaotatakse Itaalia tiimile Brindisile kuni 19 punktiga.

Päris pilvitu taevas Kalev/Cramo pea kohal siiski pole, sest põhimängujuht Alterique Gilbert peab õlatrauma tõttu ridamisi tähtsaid mänge vahele jätma.