Kohtumise ainus värav sündis matši 48. minutil, kui skoori tegi Šveitsi koondise ründaja Breel Embolo. Seejuures on Embolo sündinud just Kameruni. Šveitsi jõudis ta kuueaastaselt. Šveitsi kodakondsuse sai ta 17-aastaselt.

G-alagruppi kuuluvad veel Brasiilia ja Serbia, kes lähevad omavahel vastamisi täna õhtul.

Teises voorus mängib Šveits Brasiiliaga ning Kamerun Serbiaga.

Huvitaval kombel kuulusid Brasiilia, Šveits ja Serbia ühte alagruppi ka neli aastat tagasi Venemaal toimunud MM-il. Toona oli neliku viimaseks liikmeks Costa Rica.

Šveits on viimastel suurturniiridel olnud alaline külaline ning MM-il mängitakse juba viiendat korda järjest. Seejuures esinetakse üsna stabiilselt. Eelmisest neljast korrast kolmel sai nende teekond läbi kaheksandikfinaalis. 2010. aastal piirduti alagrupiturniiriga.

Šveitsi parimaks tulemuseks on veerandfinaali ehk kaheksa parema sekka jõudmine. Seda suudeti 1934., 1938., 1950. ja 1954. aastal.

Kamerun jäi 2018. aasta turniirist kõrvale, kuid enne seda oldi kahel eelneval kohal. Kokku mängib Kamerun MM-il kaheksandat korda. Eelnevast seitsmest korrast on nad ainult ühel juhul pääsenud alagrupist edasi. See juhtus 1990. aastal, kui jõuti veerandfinaali.

Šveitsi ja Kameruni kohtumine algab kell 12.00. Delfi Sport toob kohtumise põnevamad hetked lugejateni otseblogi vahendusel.

Kui otseblogi ei avane, siis värskenda palun lehekülge.