Võimalik, et belglaste häälestus mängule oli kehvemapoolne – või oli Kanada lihtsalt ekstra motiveeritud, arvestades, et nende koondis polnud 36 aastat MMil mänginud. Igatahes oli Belgia päris hädas Kanada kiirete ründajatega ning ega nad ise rünnakul ka väga loogilisi käike ei leidnud, eriti esimesel poolajal. Kevin De Bruyne oli täiesti mängust väljas ja ega ta palli väga ei saanudki. Belgia on tuntud selle poolest, et nad mängivad mööda maad ja leiavad liinide vahel mängijaid, aga isegi oma värava lõid nad ju täna kaitseliini taha antud pika palli järel, kui Kanada neid kõrgelt ja julgelt seitsme-kaheksa mängijaga pressis.

Teise poolaja lõpu poole hakkas küll Belgia taskutesse lahendusi leidma, kuid ega nad neid olukordi kõige paremini ei lahendanud. Ilmselt hakkas Kanada ka väsima – nad panid eriti esimesse poolaega väga palju energiat sisse.

Kui mõelda sellele, mis turniiril edasi saab, siis ega Belgia jaoks mängud lihtsamaks ei lähe – neid ootavad Maroko ja Horvaatia. Juba enne finaalturniiri kaotasid nad oma viimase kontrollmängu Egiptusele ja neil on tegelikult viimasel ajal üldse pisut raskeks läinud, veenvad pole nad olnud. Suurturniiridel on nende kuldsest põlvkonnast juba aastaid räägitud ning neist oodatakse palju – ehk mõjutab neid see? Samas on meeskond täis suuri mängijaid, kes peaksid pingetega harjunud olema. Seekord saadi küll kolm punkti kätte, aga mängud lähevad ju veelgi raskemaks.

Kanada tegi küll 21 pealelööki, kuid raamide vahele läks neist vaid kolm – nad peavad kindlasti seda suhet parandama, samuti oleks natuke rohkem õnne vaja. Oleksid nad täna penalti sisse löönud, oleks tulnud täiesti teistsugune mäng. Aga üldiselt – kui nad samamoodi edasi mängivad ning kui nad jõuavad samamoodi edasi mängida, siis on neil kindlasti hea võimalus alagrupist edasi pääseda.