Baskimaa pealinnas Vitoria-Gasteizis algas mäng üsna võrdselt, sest Baskonia võitis esimese veerandaja ühe silmaga ning kahe poolaja vahelisele puhkusele läks Žalgiris omakorda napis 44:42 eduseisus.

Otsustavad sündmused toimusid kolmanda veerandaja keskel, kui Maik-Kalev Kotsari asemel platsile lipanud Matthew Costello viskas seisult 52:54 seitse silma järjest ja hispaanlased said mängu käima. Kolmanda veerandaja järel oli Baskonia peal veel 64:58, kuid seejärel Žalgirise rünnakud päädisid järjepidevalt pallikaotustega ning peagi lagunesid nad sootuks.

Võõrustajad võitsid matši lausa 93:73. Baskonia parimana tõid Costello ja Darius Thompson 19 silma. Kuna Costellol oli väga hea päev, siis Kotsar piirdus kolmapäeval 18 minutiga, mille ajal sai ta kirja kuus punkti (visked platsilt 3/6), neli lauapalli ja ühe korvisöödu. Raieste minuteid ei teeninud.

„Hea tunne, sest teisel poolajal hakkasime lõpuks kaitset mängima. Kaks mängu järjest oleme vastased suutnud hoida alla 80 puntki, nii jätkates suudame teha sel hooaja midagi erilist. Teine poolaeg oli väga palju parem, peale selle pealt edasi ehitama,“ lausus õhtu kangelane Costello. Nii Baskonia kui Žalgirise on Euroliigas üheksast mängust võitnud viis.