30-aastase koondise kaitse tugitala tänavune aasta on olnud sündmusterohke. Veebruaris valmistus ta Ukraina klubi Poltava Vorsklaga hooaja teiseks pooleks, kuid Venemaa algatatud sõja tõttu tuli Tammel naasta Eestisse. Pool aastat veetis ta laenul FC Floras, mängides suurt rolli klubi meistritiitli võitmises. Suvel siirdus ta Rumeenia hiiu FCSB (endise nimega Bukaresti Steaua) ridadesse, kus on kindel põhitegija. Suurim sündmus toimus aga suve alguses, kui Tamme perre sündis esimene laps.

UEFA Konverentsiliiga põhiturniiril jäi FCSB B-alagrupis Inglismaa tippklubi West Ham Unitedi, belglaste Anderlechti ja taanlaste Silkeborgi järel viimaseks. Viimastes voorudes andis klubi rohkem võimalusi varumeestele, et keskenduda Rumeenia kõrgliigale. Seal on Tamme ja FCSB vormikõver liikunud tõusvas joones ning tabelis hoitakse kuuendat kohta.

Eesti Päevalehele antud intervjuus vaatas Tamm tagasi edukale ja sündmusterohkele aastale. Lisaks rääkis aastaid Euroopas kõrgel tasemel pallinud Tamm, mis mulje jäi talle Premium liiga tasemest ja missuguse hinde annaks ta koondiseaastale.

Õnnitlused Eesti aasta jalgpalluriks valimise puhul! Kui oluliseks sellist tunnustust pead?