Staadionite loos pannakse kõik MMi võõrustavad linnad üks ühele mõõtkavas Eesti kaardile, et näidata, kui väikese maa-ala peal kogu suurturniir seekord ära mängitakse. Loomulikult ei jää puudu ka seos Eestiga: mitmeid varasemaidki suurturniire külastanud õed Kadri ja Triin Teeväli sõidavad fännidena ka Katarisse ning meenutavad suures loos ka oma varasemaid seiklusi ja põnevamaid kogemusi jalgpallireisidelt.

Kaks suurt lugu puudutavad ka Eesti jalgpalli: Jalka tuhnis arhiivides ning pani alates 1992. aastast paika omalaadse Eesti jalgpalli „tiitlivöö“ teekonna erinevate tiimide vahel. Tiitlivöö esimeseks omanikuks sai taasiseseisvumisjärgselt esimesena meistriliiga mängu võitnud Jõhvi Eesti Põlevkivi ning tiitlivöö vahetas omanikku vaid siis, kui vöö omanik mõne ametliku mängu kaotas. 2022. aasta lõpuks on tiitlivöö omanikku vahetanud kokku 166 korda ning teist korda ajaloos on aasta lõpuks tiitlivöö võistkonna käes, kes ei mängigi Premium liigas!

Naiste meistriliigas korraldas Jalka aga sarnaselt mullusele Premium liiga mängijate projektile mängijate seas anonüümse küsitluse, et teada saada, mida pallurid erinevatest teemadest tegelikult arvavad. Muuhulgas sai selgeks, keda peavad naised oma liiga parimaks mängijaks, millisel staadionil meeldib neile kõige vähem mängida ning millisele võistkonnale nad algaval MMil pöialt hoiavad.

Luubi all on FCI Levadia ja Eesti U19 koondise ääremängija Daniel Luts, intervjuus räägib Tallinna Kalevi vägevast hooajast ja tulevikuperspektiividest klubi spordidirektor Joel Lindpere.

Postritel on Eesti meistriks tulnud FC Flora meeskond ja naiskond ning ajakirja vahelt leiab ka MM-finaalturniiri seinalehe.