Eesti kurlingunaiskonna esimeseks vastaseks oli Soome esindus, tulemuseks oli veenev võit tulemusega 11:5. Teiseks vastaseks oli Hispaania, kelle üle saavutati samuti ülekaalukas võit 14:4. Kolmandaks vastaseks oli tugev Inglismaa naiskond. Kohtumine kujunes tasavägiseks ning mängu tulemus selgitati lisavoorus, kuhu mindi seisuga 6:6. Lisavoorus õnnestus Eesti naiskonnal viimase kivi eelis realiseerida ning kohtumine võideti tulemusega 7:6.

Eesti meeskonnal Eduard Veltsmani juhtimisel on seni peetud kaks mängu ja kirjas kaks kaotust. Esimene kohtumine Walesi koondisega lõppes tulemusega 6:2. Teiseks vastaseks oli Leedu ning eestlastel tuli tunnistada vastase paremust 9:5.

Täna kohtub Eesti naiskond Austria ja Slovakkia naiskondadega, mehed mängivad Inglismaa vastu.

Euroopa meistrivõistlused kurlingus toimuvad Rootsis, Östersundis. Eesti kurlinguvõistkonnad võistlevad B-divisjonis ning nende eesmärgiks on jõuda kahe parima sekka, et tagada Eestile koht järgmisel EM-il tugevaimas A-divisjonis.

Eesti naiskonnas mängivad EMil kapten Marie Kaldvee, Liisa Turmann, Kerli Laidsalu ja Erika Tuvike. Eesti meeskonnas mängivad EMil Eduard Veltsman, Mihhail Vlassov, Janis Kiziridi, Igor Dzendzeljuk ja Konstantin Dotsenko.

Euroopa parimad võistkonnad meeste ja naiste kurlingus selguvad pühapäeval, 26. novembril.