BBC külastas Dohast põhja pool asuvat Qetaifani fänniküla, kus saabujatel tuleb ööbida telkides. Samas peab selle kogemuse eest maksma 202 eurot ühe öö kohta. Kokku on selles „külas“ 1800 telki.

„Tegemist on nagu madalama klassi hosteliga. Ausalt öeldes ei osanud me oodata nii madalat kvaliteeti. Tegemist on ikkagi jalgpalli MM-iga. Ka eelnevad kirjeldused lubasid enamat. MM-il võiks oodata natukenegi kvaliteeti,“ sõnas Mehhikost saabunud fänn Pedro, kes on Kataris koos abikaasa Fatimaga. Tegemist on ühtlasi ka paari pulmareisiga.

Telgid on valmistatud paksust plastikust ning päikese käes muutub nende sisemus talumatult kuumaks. Ühes telgis on kaks voodit, öökapp ja ventilaator, mis kuuma õhku ringi ajab.

BBC tegi juttu ka Prantsusmaalt saabunud fänni Djamaliga, kes plaanis telklas ööbida umbes kolm nädalat ja maksis selle eest 3100 eurot. Prantslane suutis seal üle elada ainult ühe öö ja otsustas seejärel lahkuda. Nimelt oli ta teinud broneeringu, mille järgi pidi ta ööbima justkui hotellis, kuid tegelikult sai ta koha telgis.

Fännid kurtsid veel, et telklas puudub joogivesi ning kraanist tuleb pruunikat vedelikku, millega julgeb heal juhul end pesta. Lisaks sellele pole kõik asjad veel valmis ning päevasel ajal käib telklas pidev ehitamine ning müra pidi olema talumatu.