33-aastase Zenjovi aasta oli suures plaanis õnnestumine. Floraga võttis ta karjääri esimese tiitli, Eesti koondises on ta viimases viies osaletus matšis andnud kolm väravasöötu ning nii Läti kui Leedu vastu lõi ta 1:0 väravad. Kui sinisärgid jäid lõppeks Lätile penaltiseerias alla, siis Leedut võideti 2:0. „Oli hea tsenderdus ja löök tuli ka hästi välja. Mõni asi läheb vanusega ka paremaks,“ vihjas ta naerulsui oma peamängule.

Eesti koondise aasta algas rahvuste liiga C-divisjonist välja langemisega, kust murti küll kiirelt tagasi kõrgemale. Balti turniiril oli Eesti mänguliselt parem nii Lätist kui Leedust, aga lõpuks lepiti kolmanda kohaga.

Zenjovile tegi rõõmu seegi, et esile on kerkinud mõned nooremad tasemel mehed. „Las tulevad ja võtavad meilt koha ära! Kirjutatakse, et vanad peavad eest minema. Olen nõus. Aga tulge ja võtke! Keegi ei anna kohta niisama käest, ka me (loe: vanemad mängijad) ei tulnud siia niisama. Eks me saame aru, et ega meil pole enam väga palju aega jäänud. Las noored kisuvad meil koha käest. Aga seni me naudime ja nemad peavad pingutama,“ jätkas Zenjov lõbusalt.

Sel aastal sai Eesti mängida peamiselt väikeriikidega, kelle üle võeti nii mõnedki võidud. Sellest johtuvalt oli ka koondise mängupilt parem. „Raske öelda, kas mängurõõm tuli tagasi. Pigem on see võidurõõm. Saime võimaluse mänge domineerida ja ei tegelenud ainult kaitsmisega. Enam ei pidanud mõtlema sellele, et sul on üks-kaks võimalust kiirrünnakutest ära joosta ja ära lüüa. See annab enesekindlust. Vahepeal olid väga rasked aastad, kus väravaid ei tulnud üldse,“ sedastas Zenjov, kelle sõnul sai meeskond aasta teisest poolest suures plaanis hea emotsiooni.

Järgmisel aastal algab aga EM-valiktsükkel, kus Eesti pole enam matšides soosiku rollis. „Nüüd peame näitame, et me ei suuda mängida ainult Malta ja San Marinoga, vaid ka teistega,“ ütles Zenjov.