„Pärnu Sadama korvpallimeeskond ja peatreener Toomas Annuk on otsustanud poolte kokkuleppel koostöö lõpetada. Soovime Toomasele kõike head ja edu edaspidistes väljakutsetes!“ seisab Pärnu klubi pressiteates.

Annuk oli Pärnu peatreeneriks tõusnud sel suvel, kui meeskonna Eesti meistriks viinud Heiko Rannula siirdus juhendama Tallinna Kalev/Cramot.

Pärnu on alustanud Eesti-Läti liigat kolme võidu ja nelja kaotusega. Hetkel annab see 16 klubi konkurentsis alles 11. koha.

Klubi eestvedaja ja mändežer Johan Kärp andis Delfile mõista, et Annukiga koostöö lõpetamise otsus ei olnud kerge. „Toomas on teinud head tööd Pärnus, kuid mingi hetk tuleb need otsused ära teha, kui on rasked ajad,“ ütles Kärp. Ta nõustus, et Annukil oli ka palju ebaõnne, sest kohe hooaja alguses said kaks põhimeest vigastada.

Uue peatreeneri kohta ei tahtnud Kärp veel kommentaari anda. Ta ei tahtnud ka avaldada, kas uus juhendaja võiks tulla Eestist või välismaalt.

Kärp lisas, et järgmises Pärnu mängus tuleb ilmselt peatreeneri kohuseid täita Gert Kullamäel.

Juba esmaspäeval mängib Pärnu Eesti karikavõistluste veerandfinaalis võõrsil Tartu Ülikool/Maks & Mooritsaga. Eesti-Läti liigas on Pärnu järgmine kohtumine 26. novembril Rapla Avis Utilitase vastu.