29-aastane Laas on tuntud tugeva sprinterina ning 2022. aasta hooajal võitis ta Balti Keti velotuuril kaks etappi. Lisaks saavutas ta Saudi Touri etapil teise poodiumikoha ja Sibiu Touri proloogil kolmanda koha.

„Esmalt tahaksin öelda, et mul on väga hea meel Astana Qazaqstan Teamiga lepingu sõlmimise üle ja ootan uut hooaega väga. Võib-olla ei olnud mu viimane aasta rattaspordis just kõige parem, nii et loodan 2023. aastat alustada heal viisil, hea tuju ja heade tulemustega nii meeskonna kui enda jaoks,“ kommenteeris Laas Astana meeskonna pressiteate vahendusel.

„Olen valmis aitama meeskonda põhieesmärkide saavutamisel ning ootan põnevusega, et saaksin alustada koostööd tiimi noorte sprinteridega, et jagada nendega oma kogemusi. Ja loomulikult tahaksin sprindis näidata kõike, mida suudan,“ lisas eestlane.

Astana Qazaqstan Teami peadirektor Aleksandr Vinokurov sõnas omalt poolt: „Laasile kui andekale ja kiirele sprinterile soovitas tähelepanu pöörata kuulus Jaan Kirsipuu, kellega olen varem palju koos võistelnud ja kelle arvamust austan. Tõepoolest, Martin on tugev sprinter, kes suudab võita ja kes saab jagada oma nägemust ja kogemusi noorte ratturitega, et luua tugev sprinterite grupp.“