Schumacher esindas Haasi kahel hooajal ning oli samal ajal Ferrari noorteprogrammi liige ja nende F1-tiimi varusõitja. Portaali Autosport andmetel lõppeb Schumacheri koostöö Ferrariga detsembris.

2021. aastal Schumacher MM-sarjas punkte ei teeninud, tänavu on ta enne viimast etappi 12 punktiga 16. kohal.

„Ma ei taha varjata, et on otsuses lepingut mitte pikendada väga pettunud. Sellegipoolest tahan Haasi ja Ferrarit võimaluse andmise eest tänada. Tagasilöögid teevad inimest ainult tugevamaks. Minu tuli põleb jätkuvalt vormel 1 nimel ja võitlen kõvasti, et stardirivvi naasta,“ kirjutas seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri poeg sotsiaalmeedias.

2023. aastal peab Mick Schumacher parimal juhul leppima mõne tiimi varusõitja kohaga, sest põhisõitjate seas talle enam ruumi pole.

Schumacheri koha endale haarav Hülkenberg võistles vormel-1 sarjas ka tänavu, kui ta asendas hooaja alguses Aston Martini tiimis kahel etapil Sebastian Vettelit. Täishooaja tegi sakslane viimati kaasa 2019. aastal Renault's. Kokku on tema nimel 181 starti ja 521 punkti, poodiumile pole Hülkenberg pika karjääri jooksul veel jõudnud.

Koos Hülkenbergiga esindab Haasi järgmisel hooajal taanlane Kevin Magnussen.