Statistiliselt oli hooaeg Hyundais edukas, sest Tänak võitis kolm etappi ja sai aasta kokkuvõttes Toyota piloodi Kalle Rovanperä järel teise koha. Teisalt polnud saarlane kordagi reaalses tiitlikonkurentsis.

DirtFish palus Tänakul kolm aastat Hyundais kokku võtta. „Tulime siia, et võidelda uue meistritiitli eest,“ tõdes 2019. aasta maailmameister Tänak, et viimased kolm hooaega polnud kuigi edukad. „Seda ei juhtunud ja ilmselgelt ei suutnud ma näidata tulemusi, millega ma olnuks kolmel hooajal reaalses tiitlikonkurentsis.“

Samas leidis eestlane nii mõndagi positiivset. „Jättes selle kõrvale, siis sain uskumatuid kogemusi. Tutvusin hulga inimestega ja leidsin ilmselt mõned sõbrad kogu eluks. Nii et siia tulek oli siiski seda väärt,“ leidis Tänak.

Ta tõstis eraldi esile tänavust Soome etappi, kus kõike välja pannes alistus kodupubliku lemmik Rovanperä. Samuti on soojad mälestused Belgiast, kus soosikuna läks sõitma tiimikaaslane Thierry Neuville, aga esikohakarika viis koju Tänak.

„Kokkuvõttes, nagu ütles Thierry, siis varem polnud temast ükski tiimikaaslane jagu saanud. Meil see lõpuks õnnestus. Aga seda peab võtma väikese naljana, sest meie eesmärk oli tiitlivõit, mitte tiimikaaslasele ära tegemine,“ lisas 35-aastane ralliäss, kes toonitas taaskord, et uue hooaja osas selgust veel pole.