Kalev/Cramo alustas võõrsil hästi, sest nad võitsid avaveerandi 23:10 ja poolajapausile läksid nad jätkuvalt kindlas 36:28 eduseisus. Kuid puhkepausil järel sai Rapla rünnaku käima ning rebisid järgi ja möödagi. Kolm minutit enne matši lõppu olid nad peal juba 68:59.

Kohtumise lõpp kuulus siiski külalistele, kes suutsid Artur Konontšuki ja Martins Meiersi korvidest välja võidelda 72:72 viigi. Kuna edasipääseja selgub kahe kohtumise koondsumma tulemusel, siis lisaaega ei järgnenud ning poolfinalist selgub eeloleval esmaspäeval Kalevi spordihallis.

Rapla meeskonna parimana tõi Kendall Stephens 17 silma, Obrad Tomic ja Tyler Cheese toetasid teda 14 punktiga. Viimase arvele jäi lisaks ka lausa 11 korvisöötu. Kalevit vedas 19 punkti toonud ameeriklasest mängujuht Alterique Gilbert.

Mängu sai vaadata Delfi robotkaamerate platvormis, mis on kättesaadav Delfi Kogupaketi tellijatele. Meeste korvpalli karikavõistluste veerandfinaalides on selgunud ka esimene poolfinalist, kelleks on TalTech/Optibet. Sisuliselt kindlustasid nad edasipääsu juba avamängus, kus BC Tarvas alistus 98:73. Teisipäevases korduskohtumises jäi Lääne-Virumaa sats peale 78:76.

TalTech ootab oma poolfinaali vastast paarist Viimsi/Sportland - Tallinna Kalev/Audentes. Rapla ja Kalev/Cramo paari võitja läheb kokku Pärnu Sadama või valitseva karikavõitja Tartu Ülikool Maks & Mooritsiga.