Suninen vastas maineka ralliportaali järelepärimisele, et midagi pole veel kindel, kuid kinnitas, et sõidab järgmisel hooajal Hyundai tiimis.

„Ütleme, et mul on koht kindlalt olemas, kuid ma ei tea, kas see on Rally2 või Rally1 või osalise tööajaga või mitte,“ lausus Suninen. „Kuid ma arvan, et võime kinnitada, et me sõidame järgmisel aastal maailmameistrivõistluste tasemel, nii et see on vähemalt midagi.“

Sunineni panust Rally2 auto arendamisel on sel hooajal kõrgelt hinnatud ja ta jääks hea meelega ka WRC2-klassis sõitma. Hiljuti testis soomlane aga ka Rally1 autot.

„Nad olid väga õnnelikud minu tehtud töö ja Soome rallilt saadud kogemuste üle, sest olen seda korduvalt teinud ja tean täpselt, millised on auto vajadused kiirete rallide jaoks,“ selgitas Suninen. „Ja me lükkasime autot praeguste sõitjatega samas suunas, nii et see oli tõesti positiivne.“

Suninen lahkus eelmise hooaja keskel M-Spordi WRC-meeskonnast ning võistles tänavu Hyundai piloodina WRC2 klassis.

Varem on spekuleeritud, et Hyundaist lahkunud Ott Tänaku koha võtab uueks aastaks soomlane Esapekka Lappi. Seega oleks loogiline, et Suninenist saab poole kohaga sõitja Oliver Solbergi asemel, kes jagaks masinat koos Dani Sordoga.