35-aastane Djokovic üritab Torinos korrata Roger Federeri saavutust, kes on aastalõputurniiri võitnud rekordilised kuus korda.

Tsitsipase kaotus tähendab ühtlasi, et ta ei suuda vigastatud Carlos Alcarazi maailma esinumbri kohalt kukutada, sest isegi turniirivõidu korral ei teeniks ta piisavalt punkte.

„Usun kindlalt, et suudan ühel päeval selle koha (esinumbri positsiooni) hõivata,“ ütles 24-aastane Tsitsipas. „Ausalt öeldes mul tegelikult nii kiire ei ole. Muidugi oleks parem olnud, kui see juhtunuks sel nädalal.“

Djokovic sõnas võidu järel, et jäi oma mänguga väga rahule. „Hoidsin oma pallingugeime terve matši vältel hästi. Tegin ka väga korraliku kiire lõppmängu,“ lausus serblane, kes andis kreeklasele vaid ühe murdevõimaluse.

Sama alagrupi avamängus oli Andrei Rubljov (ATP 7.) alistanud Venemaa tennisistide vastasseisus Daniil Medvedevi (ATP 5.) 6:7 (7), 6:3, 7:6 (7).

Teises alagrupis on Rafael Nadal (ATP 2.) kaotanud avamängu Taylor Fritzile (ATP 9.) 6:7 (3), 1:6. Casper Ruud (ATP 4.) alistas Felix Auger-Aliassime (ATP 6.) 7:6 (4), 6:4.

Täna mängib Nadal Auger-Aliassime`ga ning Ruud Fritziga.