Lindholm krooniti tänavu kahekordseks maailmameistriks. Kataloonia MM-etapil kindlustas soomlane WRC2 Junior tiitli, Jaapanis krooniti Lindholm parimaks ka WRC2 hooaja arvestuses.

Jaapani rallile läksid tiitlinõudlejatena vastu Lindholm ja poolakas Kajetan Kajetanowicz. Omi võimalusi omas ka norralane Andreas Mikkelsen, kes aga Jaapanis ei võistelnud ning pidi seega lootma konkurentide ebaõnnele. Kajetanowicz tegigi juba teisel kiiruskatsel avarii ning katkestas ralli.

Pikalt WRC2-s liidrikohta hoidnud Lindholm langes pühapäeval kolmandaks, aga sellest piisas MM-tiitliks. Soomlane kogus aastaga 116 punkti, talle järgnesid Mikkelsen (109 p) ja Kajetanowicz (104 p).

Missuguses sarjas võib Lindholmi uuel hooajal näha, ei osanud ta Jaapani ralli järel öelda. „See on hea küsimus,“ sõnas ta DirtFishile. „Teatud plaanid on olemas, kuid ma pole kindel, mida täpselt teen.“

„Loodan, et edu aitab meie praeguseid plaane realiseerida. Siiski on vaja veel otsuseid teha,“ jäi ralliäss kidakeelseks. „Peame võtma ühe sammu korraga. See oli alles mu teine aasta WRC2 sarjas. Mõistagi pole mul veel palju kogemusi MM tasemel. On veel mitmeid rallisid, mida ma pole kunagi sõitnud. Ühtpidi oleks hea saada kogemusi enne, kui samm kõrgemale teha.“