23-aastane Tass sõlmis suvel kahe aasta pikkuse lepingu Itaalia meistriliiga klubi Trentoga, aga mängis laenulepingu alusel esimesed kaks kuud Poolas kõrgliigas Dabrowa Gornicza ridades, kus viskas keskmiselt 12,2 punkti ja võttis 6 lauapalli.

Tassi laenuleping jätkub, aga sedapuhku Euroopa tugevaimas rahvusliigas. Manresa teatas uuest täiendusest pühapäeva pärastlõunal.

Manresa on Hispaania kõrgliigas ühe võidu ja kuue kaotusega viimasel kohal. Nädala jooksul on võistkond saanud uue näo, lisaks Tassile on Manresaga liitunud ka suur äär Jake Layman ja tagamängija Frankie Ferrari.

Võistkonna peatreener on 61-aastane Pedro Martinez, kes on Gran Canarias (2019) juhendanud ka Siim-Sander Venet ja Manresas (2020) Janari Jõesaart. Jõesaarega Martinezil klappi ei tekkinudki ja eestlane tuli 2020. aasta lõpus Manresast Kalev/Cramosse.

Tassi ootavad Hispaania kõrgliigas ees Maik-Kalev Kotsar ja Sander Raieste, kes esindavad Vitoria Baskoniat. Manresa ja Baskonia lähevad kokku järgmises voorus, mis peetakse 20. novembril.