Idres testivad vormi peamiselt prantslased ja rootslased, aga kohal on ka mitu eestlast, lätlast ja veel paari väikeriigi esindajad. Kui MM-il sõidavad mehed 10 kilomeetrit, siis lumepuudusel saadi Rootsis Idres kokku kolmekilomeetrine ring, mida läbiti kolm korda.

Meeste võistluse pani kinni kahes tiirus kokku ühe eksimuse teinud prantslane Emilien Jacquelin. Kuuel korral MM-il poodiumile jõudnud laskesuusatajale järgnesid rootslased Martin Ponsilouma (1; +7,8) ja Sebastian Samuelsson (2; +48,1). Prantsusmaa koondise head seisu näitab aga see, et järgmised neli kohta läksid niisamuti nende meestele.

Parima Eesti mehena oli Marten Aolaid 26. (2; +3.37,7) ning Tuudor Palm jäi temast kolm kohta kaugemale (3; +3.44,5). Ülejäänud eestlased Mark-Markos Kehva, Markus-Rene Epner, Ivar Vsivtev, Jüri Uha ja Markus Faster 30 sekka ei jõudnud.

Naistelgi oli rütm sama, sest 7,5 km sprindi võit läks Prantsusmaale ja ülejäänud kaks poodiumikohta võtsid rootslased. Puhtalt lasknud Anais Chevalier Bouchet edestas korra tiirus eksinud Elvira Öbergi 0,3 ning kaks märki üles jätnud Hanna Öbergi 26 sekundiga.

Eestlannadest sai Tuuli Tomingas teist päeva järjest 16. koha (2; +1.52,3), Susan Külm oli 40 naise konkurentsis 25. (2; +2.53,0).