Levadia läks kohtumist 7. minutil Ernest Agyiri väravast juhtima ning kohe pärast seda lõppes ka endise Eesti koondise väravavahi Artur Kotenko profikarjäär, kui ta tegi väravasuul ruumi Karl-Andre Valnerile. Poolajapausile mindi aga viigiseisul, sest 20. minutil tegi skoori Rauno Alliku. Teise poolaja alguses viis Konstantin Vassiljev Flora 2:1 juhtima ning selle tulemusega ka kohtumine lõppes.

Tänu võidule kordas Flora ka Eesti meistriliiga ajaloo punktirekordit 36-mängulise hooaja kohta, milleks oli 2009. aastal Levadia poolt püstitatud 97.

Vaata, kuidas Flora mängijad koos fännidega tiitlit tähistasid:

Enne viimaseid mänge oli kõige pingelisem seis aga kahtlemata kolmanda koha heitluses, kus Paide Linnameeskond edestas Nõmme Kaljut kõigest kahe punktiga.

Kalju tegi viimases voorus Tallinna Kaleviga kiirelt sotid selgeks ning võttis 3:0 võidu. Paidel aga nii libedalt ei läinud.

Sergei Mošnikov viis külalised küll esimese poolaja keskpaigas Tartu Tammeka vastu juhtima, kuid 75. minutil õnnestus võõrustajatel Kevin Mätase väravast seis viigistada ning Paidel oli tükk tegemist, et vajalikust viigipunktist kinni hoida.

Lõpuks saadi sellega aga hakkama ning kuigi hooaeg lõpetati Kaljuga võrdsetel punktidel, siis tänu paremale väravatevahele läks eurosarjakoht Paidele.

Tabeliseis:

Uudis on täiendamisel.