Peakorraldaja Kevin Renno selgitab, et plaan The League’i korraldada oli mitme aasta peale – ja mitte korra aastas, vaid edaspidi kaks korda aastas, novembris ja märtsis. Plaanis pole ka piirduda ainult Eestiga, vaid saada rahvusvaheliselt tuntud võitlusspordi sündmuseks.

Näeb palju oma ala tippe

Sündmus toimub Tondiraba jäähallis ning tuleb suurem kui möödunud aastal. Sündmusel näeb Eesti tuntumaid oma ala tippe nii poksis kui kikkpoksis. Ringi astuvad näiteks Maikel Astur, Uku Jürjendal, Astrid Johanna Grents, Henry Rohtla, Hendrik Themas, Ott Remmer.

Peakorraldaja eesmärgiks on tuua pidevalt tagasi andekaid võitlejaid, kes pakuvad põnevaid vastasseise. Ta on teinud koostööd spordiklubidega mitte ainult Eestis, vaid ka Soomes, Rootsis, Norras, Taanis, Šveitsis ja Saksamaal. Ta tunneb enda kutsutud võitlejate võitlusstiili ja teab, kui põnev matš võib tulla, kui mõne välismaa võitleja näiteks eestlase vastu seab. Kõige huvitavam tema jaoks on noorte koondislaste vastasseis - nii on ka sel aastal kindlasti taas plaanis panna Eesti noorte vastu teise riigi koondislased.

Lähiriikidest teist nii võimsa fight card’iga võitlust ei leia

Renno kinnitab, et ükski Eesti või naaberriikide võitlusspordisündmus ei ole olnud nii võimsa fight card’iga, kus on kohal nii palju oma ala tippe Eestist ja teistest riikidest. Üks rahva lemmikuid välisvõistlejaid möödunud The League’il oli näiteks grusiin Giorgi Malania, kelle nime tasub Renno sõnul kindlasti meelde jätta - loodetavasti saab ta The League’i üritustesarja üheks näoks.

The League’il toimub võistlusmatše väga erinevates üle maailma tuntud stiilides - Tai poksi reeglitega, Tai poks MMA kinnastega, K1 reeglitega, MMA reeglitega.