Võõrustajad asusid avaveerandaja järel 26:19 juhtima ning eduseisu enam kordagi käest ei antud. Poolajapausile mindi Reali 54:43 juhtimisel ja kuigi viimase veerandaja alguses jõudis Efes kahe punkti kaugusele, siis lõpuks pani kodumeeskond ikkagi oma paremuse maksvusele.

Võitjate parimana viskasid Gabriel Deck ja Vincent Poirier 13 punkti ning Adam Hanga ja Guerschon Yabusele lisasid 11 silma.

Efesi resultatiivseimaks kerkis Will Clyburn, kes kogus 23 punkti ja noppis üheksa lauapalli. Ante Zizic ja Vasilije Micic viskasid vastavalt 17 ja 15 punkti.

Kohtumise tipphetked:

Võidurõõmu sai maitsta ka Kaunase Žalgiris, kes alistas võõrsil 93:76 Lyon-Villeurbanne'i ASVEL-i.

ASVEL võitis esimese veerandaja 24:22, kuid poolajaks haaras 50:46 eduseisu juba Žalgiris. Kolmanda veerandaja keskpaigas õnnestus võõrustajatel küll korraks uuesti juhtima minna, aga viimasele perioodile mindi vastu ikkagi Leedu klubi kahepunktilises eduseisus. Veel kolm minutit enne kohtumise lõppu oli ASVEL ainult viie punkti kaugusel, kuid seejärel tegi Žalgiris 12:0 lõpuspurdi ning võttis kindla võidu.

Žalgirise resultatiivseimad olid Tomas Dimsa ja Lukas Lekavicius, kes viskasid vastavalt 21 ja 16 punkti. ASVEL-i poolelt tõi Jonah Mathews 15 punkti.

Kohtumise tipphetked:

Teistes eile hilisõhtul toimunud kohtumistes alistas Müncheni Bayern 79:77 Berliini Alba, Piraeuse Olympiakos oli 87:58 parem Belgradi Partizanist ning Tel Avivi Maccabi tunnistas kodusaalis FC Barcelona 86:79 paremust.

Tabeliseis: